Personale

Christina Dige Rejkjær

Centerleder

Christina er centerleder i Frivilligcenter Rebild, og har sammen med bestyrelsen ansvaret for at udarbejde centerets strategi og sikre, at strategien omsættes til praksis. Christina har således ansvaret for den daglige drift i frivilligcenteret. Hun rådgiver og understøtter de frivillige og står for samarbejdet med Rebild kommune, Socialministeriet, lokale virksomheder, fonde m.fl. og meget mere.

Christina er uddannet sociolog fra Aalborg Universitet og har gennem hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med frivillighed og udvikling på ældre- sundheds- og socialområdet. Hun har de seneste år haft ansvaret for etableringen af Frivilligcenter Rebild. og før det har hun arbejdet som chefkonsulent i en konsulentvirksomhed, hvor hun blandt andet har ledet udviklingsprojekter omhandlende forebyggelse af ensomhed, frivillige rollemodeller, samskabelse og organisationsudvikling. 

Telefon: 30 10 57 29

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 

 

Frederik Bovbjerg

Projektleder i 'Flere Med', grafiker og IT-ansvarlig

Frederik er projeketleder for projektet 'Flere Med'. Projektet har til formål at hjælpe flere mennesker udenfor arbejdsmarkedet ud i Rebild Kommunes sprudlende foreningsliv.

Frederik står desuden bl.a. for at søge fondsmidler til den videre etablering og udvikling af Frivilligcenter Rebild. Derudover løser han grafik- og kommunikationsopgaver.

Frederik er uddannet i Anvendt filosofi ved Aalborg universitet med specialisering i Organisations- og dialogfilosofi.  Han har tidligere arbejdet som udviklingskonsulent hos UCN, Naturmødet og i Teknik og Miljø forvaltningen i Hjørring Kommune, hvor han bl.a. arbejdede med fondsansøgninger, forskellige udviklingsprojekter, evaluering og grafisk arbejde.

Telefon: 51 54 20 63

Mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Gitte Dahl Beckner

Kontormedarbejder

Gitte er at træffe på kontoret i Frivilligcenter Rebilds åbningstid. Det vil derfor primært være Gitte, der tager imod jer, når I besøger Frivilligcenter Rebild. Gitte står for den daglige lokalebooking, samt viser jer vej til mødelokalerne. Gitte er også behjælpelig med brug af centerets printere og kopiering. 

Herudover står Gitte for mange af vores administrative opgaver, så som bogføring, regnskab, ajourføring af medlemskartotek, og vedligeholdelse af foreningsguiden m.m.

Nyhedsbrev, hjemmeside samt opslag på sociale medier, er også nogle af de mange funktioner Gitte har. 

Gitte er uddannet indenfor kommunikation, samt organisation og ledelse.

Telefon: 51 68 86 22

Mail: gitte@Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 

 

Kirstine Marie Træholt

Praktikant - Administration og kommunikation

Kirstine er i praktik i Frivilligcenter Rebild i efteråret 2021 og vinteren 2022. Hun er ved at uddanne sig som Administrationsbachelor på UCN i Aalborg. Hendes kompetencer ligger blandet andet indenfor HR, jura, organisationsudvikling, økonomi og politik. Hun er færdiguddannet i juni 2022.

Kirstine arbejder blandt andet med udarbejdelsen af Forenings Guiden, SoMe-arbejde, afholdelse af arrangementer samt kommunikation og formidling.
Kirstine har tidligere erfaring med frivilligt arbejde gennem sin tid som spejderleder, frivillig hos Mellemfolkeligt Samvirke og aktivt medlem af Aars Svømmeklub.

Telefon: 51 23 30 03

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.@Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 

Maiken Nørtoft Pedersen

Frivillig - kommunikation - på barsel

Maiken bidrager blandt andet med opgaver indenfor kommunikation og formidling.

Maiken brænder for at styrke den frivillige verden. Hun er uddannet sociolog fra Aalborg Universitet, hvor hun har specialiseret sig i det civile samfund og frivillighed. Hun har i flere år engageret sig som HR-ansvarlig i Red Barnet Ungdom i Aalborg og som næstformand i FriRummet, der er en klub for psykisk sårbare unge. Derudover arbejder hun som frivilligkoordinator hos Elitehåndbold Aalborg.

Telefon: 22 50 01 25

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Frivilligcenter Rebild

Østre Alle 6, Lokale 70
9530 Støvring

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

tlf: 51 68 86 22

Ring og lav en aftale eller kom forbi i kontorets åbningstid: 
  • Tirsdag: kl. 10 - 12

  • Onsdag: kl. 10 - 12
  • Torsdag: kl. 15 - 17
 Telefontid:
  • Mandag: kl. 9 - 14

  • Tirsdag: kl. 9 - 14

  • Onsdag: kl. 9 - 14
  • Torsdag: kl. 13 - 17