Skip to main content

Som medlem af Frivilligcenter Rebild kan du gratis låne forskelligt udstyr hos os. Det kan f.eks. være til afholdelse af arrangementer, møder, præsentationer eller noget helt fjerde. Nedenfor finder du en liste over det udstyr vi har, som er til udlån. Hvis du er interessert i at låne noget af det, kan du blot kontakte os eller komme forbi i vores åbningstid. Kontaktinformation og åbningstider findes i sidefoden nederst på siden. 

Hvis du har brug for vejledning til brug af udstyret eller i øvrigt har spørgsmål til brugen af det, skal du endelig også bare kontakte os.

Projektor (stor)

Projektor til brug ved præsentationer o.lign. der medfølger HDMI-kabel og taske.

Projektor (lille)

Lille og let transportabel projektor til brug ved præsentationer o.lign. der medfølger HDMI-kabel og taske.

Lærrede

Stort lærrede til brug sammen med projektor o.lign. Kan pakkes helt sammen i en medfølgende taske, så det er let at have med.

Flip-over

Flip-over på trebenet stativ. Kan både anvedes med papir og som white-board. Brug den til f.eks. møder, arrangementer og lignende.

Klikker

Lille klikker til at skifte til næste slide ved præsentationer. I klikkeren er der også en indbygget laser-pointer til at pege sine slides med. Kobles til via USB.

Højtaler

Denne lille højtaler er nem at tage med og kan f.eks. kobles sammen med en af mikrofonerne nedenfor.

Trådløs mikrofon

Denne tråsløse mikrofon kan kobles til de fleste lydanslæg, når der f.eks. skal holdes oplæg eller lignende.

Håndfri mikrofon

Denne tråsløse og håndfri mikrofon kan kobles til de fleste lydanslæg, når der f.eks. skal holdes oplæg eller lignende.

iPhone mikrofon

Denne mikrofon passer til iPhone og er særligt god til udendørs brug da den dæmper støj fra vind og vejr. Den er nem at bruge, da den blot sættes direkte i bunden af din iPhone.

Kabeltromle

Kabletromle på 25m. Ledningen er med to ben, men stikkende kan tage i mod stik med tre (jord).

Tæller

Tæller som kan bruges til mange forskellige tælle-opgaver. Den er f.eks. smart hvis du skal tælle, hvor mange gæster der kommer til dit arrangement.

Mangler der noget på listen? Er der udstyr, som din forening godt kunne tænke sig at låne, men som vi ikke har? Så hører vi meget gerne om det!