Skip to main content

Ledige stillinger

Studiepraktik i Frivilligcenter Rebild

Brænder du for det frivillige område? Og vil du være med til at støtte, synliggøre og udvikle frivilligheden i Rebild Kommune? Så er du måske vores studiepraktikant i efteråret 2024.

Her i Rebild Kommune er vi begunstiget af et rigt frivilligt foreningsliv og mange engagerede ildsjæle. Vi arbejder på at skabe et bedre overblik og indblik i den frivillige verden. Hvem er de frivillige? Hvorfor er de frivillige? Og hvad har de brug for, for at de trives bedst muligt i rollen som frivillige? Det er eksempler på spørgsmål, som du kan være med til at undersøge i en praktik her hos os.

Frivilligcenter Rebild er et foreningsdrevet frivilligcenter, som støtter, synliggør og udvikler frivilligheden i Rebild Kommune og hjælper flere ud i de frivillige fællesskaber. Vi er i dag fire fastansatte og en praktikant i centret, samt en række frivillige og samarbejdspartnere, som er tilknyttet centret på forskellige måder. Som praktikant hos os bliver du en del af et stærkt team med hver vores faglige profiler. Vi løser opgaver med høj faglighed og engagement i opgaveløsningen.

Vi har kontor i Business Park Nord i Støvring med gode parkeringsfaciliteter og let adgang via offentlig transport.

Opgaverne

Vi søger en praktikant, som brænder for det frivillige område og for at gøre en forskel for andre. Du skal synes, det er fedt at være en del af et miljø, hvor dagene aldrig er ens, og hvor der er kort fra idé til handling. Du skal samtidig have kompetencerne og lysten til at være med til at løse de fleste af disse opgaver:

 • Analyse og formidling. Du kan udarbejde en undersøgelse om frivilligheden i Rebild Kommune. Du udvikler selv undersøgelsesdesign og gennemfører undersøgelsen. Vi er bl.a. interesserede i at vide mere om, hvem de frivillige er, samt hvilke behov de har. Hvordan undersøgelsen gribes an, får du selv stor indflydelse på.
 • Projektarbejde. Du kan indgå i vores nuværende projekter i tæt samarbejde med projektleder. Pt. har vi blandt andet projekt Fællesslaber(e) - sammen om nye veje, som handler om at hjælpe flere unge ud af ensomhed og mistrivsel og ind i de frivillige fællesskaber.
 • Udvikling af ForeningsGuide. Du kan være med til at udvikle frivilligcentrets ForeningsGuide og skabe overblik og indblik i de frivillige fællesskaber i Rebild Kommune gennem levende og nærværende foreningsbeskrivelser, som udarbejdes i tæt dialog med de frivillige  
 • Kommunikation og synlighed. Du kan være med til at synliggøre Frivilligcenter Rebild og frivilligheden i Rebild Kommune via frivilligcentrets Facebook, Instagram, nyhedsbrev osv.
 • Arrangementer og events. Du kan være med til at forberede og afholde arrangementer og events for de frivillige. I efteråret skal vi bl.a. afholde Frivillig Festival og Frivillig Fredag.
 • Frivilligsamtaler. Du kan være med afholde samtaler med borgere, og hjælpe dem ud i de fællesskaber, der matcher lige præcis deres ønsker, behov og interesser.
 • Udvikling af frivilligheden. Du kan være med til at understøtte eksisterende frivillige fællesskaber og udvikle nye i samarbejde med de frivillige.
 • Administrative opgaver. Du kan bidrage ift. de administrative opgaver i huset så som at være referent på møder, booke lokaler i huset, printe for foreningerne osv.

Om dig

Vi ønsker os en praktikant, som:

 • Finder civilsamfunds- og frivillighedsområdet interessant – måske er du selv frivillig eller har været det tidligere og kender til den frivillige verden.
 • Kan arbejde selvstændigt og målrettet og er dygtig til at skabe struktur og holde overblik.
 • Trives i et uformelt miljø, hvor dagene aldrig er ens og der er kort fra idé til handling.
 • Er udadvendt og elsker at tale med mange forskellige mennesker.
 • Er en dygtig analytiker med stærke kompetencer indenfor kvalitative og/eller kvantitative metoder.
 • Er en dygtig formidler – både på skrift og i tale.

Som praktikant i Frivilligcenter Rebild får du en fast kontaktperson. Din kontaktperson vil løbende bidrage med sparring og støtte op om, at praktikken forløber planmæssigt. I vil blandt andet have faste ugentlige møder, hvor I sammen følger op på dine opgaver og trivsel i praktikken. Forud for din opstart laver vi en plan for de første uger i praktikken ud fra dine interesser og kompetencer.

Ansøgning

Send din ansøgning og relevante bilag på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vurderer ansøgningerne.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte centerleder Christina Dige Rejkjær på telefon 30 10 57 29.

Vi glæder os til at høre fra dig!