Skip to main content

Bliv medlem

Sådan bliver du medlem

Ønsker du, din forening, organisation eller frivilliggruppe at blive medlem i Frivilligcenter Rebild? Så udfyld formularen herunder, og du vil høre fra os. Et medlemsskab koster 100 kr., som betales som et engangsbeløb, og som medlem får du og din forening mange fordele:

  • Du støtter op om Frivilligcenterets vision om at synliggøre, styrke og fremme de mange engagerede frivillige fællesskaber i Rebild Kommune.
  • Du får gratis rådgivning og adgang til kurser og netværksarrangementer. Vi er klar med gode råd og idéer til fundraising, rekruttering af frivillige og meget mere.  
  • Du får gratis adgang til mødelokaler og kan printe plakater, flyers mv. Som medlem får du 100 kr. i rabat for de første print, plakatprint og laminering. Læs mere her: Lokale booking - Frivilligcenter Rebild
  • Du kan låne udstyr så som projektor, lærred, mikrofon mv. Læs mere her: Lån udstyr - Frivilligcenter Rebild
  • Du og din forening bliver en del af et stærkt netværk af frivillige her i Rebild Kommune. Vi tager initiativ til samarbejdsprojekter og fælles events og hjælper med at synliggøre din forening i vores ForeningsGuide.
  • Du får stemmeret til generalforsamlingen og dermed indflydelse på Frivilligcenterets arbejde.

Hvem kan blive medlem?

Alle frivillige foreninger, organisationer, offentlige institutioner, brugergrupper, støttegrupper og lignende kan blive medlem af Frivilligcenter Rebild. Blot man har sit virke i Rebild Kommune og bakker op om Frivilligcenterets arbejde med at støtte, synliggøre og udvikle frivilligheden i Rebild Kommune.

Du kan også blive personligt støttemedlem.

  

Indmeldelse

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Kontaktpersonens oplysninger

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Om foreningen/gruppen

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Vi accepterer Frivilligcenter Rebilds vedtægter

Ugyldig indtastning

Vi accepterer, at Frivilligcenter Rebild registrerer og opbevarer de afgivne oplysninger, så længe foreningen er medlem af Frivilligcenter Rebild. Oplysningerne anvendes ved opkrævning af kontingent, udsendelse af nyhedsbreve, invitation til møder m.v.

Ugyldig indtastning

Vi accepterer, at de afgivne oplysninger om kontaktperson og foreningen/gruppen må fremgå af frivilligcentrets hjemmeside og foreningsguide og må videregives til borgere, der henvender sig for at få kontakt til foreningen.

Ugyldig indtastning

Vi forpligter os til at meddele Frivilligcenter Rebild om ændringer i de afgivne oplysninger.