Skip to main content

Få hjælp til print, kopi og lamminering!

Har du brug for hjælp til at printe f.eks. plakater, foldere eller foreningsprogram? Skal du kopiere dokumenter eller laminere skilte til arrangementer? Som medlem af Frivilligcenter Rebild kan du altid få hjælp til dine print-, kopi- og lamineringsopgaver - og så endda til meget fordelagtige priser (se pris liste nedenfor)!

Vi er klar til at hjælpe med at få dine ting printet. Har du brug for det, hjælper vi også gerne med lettere redigering af dit grafiske materiale - og vi klarer det altid med et smil!

Hvis du ønsker at give dine print et ekstra lag beskyttelse, tilbyder vi også laminering. Det er en fantastisk måde at sikre, at dine dokumenter og skilte forbliver pæne og holdbare i lang tid fremover - og er især nyttigt, hvis printet skal bruges udendørs.

Besøg Frivilligcenteret i vores åbningstid eller ring og lav en aftale, og lad os hjælpe dig med print, kopi og laminering, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: dit frivillige arbejde! Vi ser frem til at gøre en forskel sammen med dig!

Husk at kontakte os i god tid. Vi skal have materialet til print mindst en uge inden, det skal bruges.

Send dit materiale og beskrivelse af, ønsket antal og type print til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Prisliste

ALM. PRINT

A4, farve og S/H: 0,5 kr.

A4,  print på begge sider: 1 kr.

GRAFISK PRINT

A3 (Plakater og lignende): 2 kr.

Print og LAMINERING

A4: 2 kr.

A3: 4 kr.

PLAKAT

A2: 20 kr.

A1: 25 kr.


HUSK: at du som medlem kan bruge dit indmeldingsgebyr (100kr) til at købe de første print og/eller lamineringer for!

Se hvad Mette fra foreningen Fraktal siger om at få hjælp til bl.a. print hos Frivilligcenter Rebild: