Skip to main content

Er du klar til en festlig dag fyldt med engagement, fællesskab og inspiration?

 Sæt allerede nu kryds i kalenderen, for den første søndag i november er årets højdepunkt: Frivilligfestival, arrangeret af Frivilligcenter Rebild i samarbejde med foreningslivet!

Frivilligfestival er mere end bare en begivenhed; det er en årlig hyldest til vores fantastiske frivillige og dynamiske foreningsliv her i Rebild Kommune. Vores mål er klart: At understøtte og synliggøre den utrolige energi og dedikation, som vores foreninger og frivillige bidrager med hver eneste dag.

Velkommen til en sprudlende dag, hvor du kan udforske et væld af spændende boder og møde frivillige fra alle hjørner af kommunen. Du vil blive forbløffet over mangfoldigheden og kreativiteten i vores lokale foreningsliv. Fra sportsklubber og kulturforeninger til  sociale foreninger og grønne initiativer – her er noget for enhver smag! Så kom og vær med til en dag, der vil inspirere, begejstre og skabe forbindelser på tværs af vores fantastiske kommune. Frivilligfestival er din chance for at opleve det bedste af Rebild Kommunes frivillige ånd – det er din festival!

Frivilligfestival er ikke kun for de erfarne frivillige; det er for alle, der ønsker at udforske, deltage og give tilbage til samfundet. Alle borgere, foreninger og frivillige i Rebild Kommune er inviteret til at deltage! Og husk, spred endelig invitationen til dine venner, familie og netværk. Jo flere, jo sjovere!

Skal du eller din forening deltage som aktør på Frivilligfestival? Deltage f.eks. med:

Stand: 

Hvor I kan vise jeres forening frem for deltagerne på dagen. Måske I vælger at fremvise billeder fra jeres foreningsaktiviteter, måske I laver en konkurrence, et mini-event, serverer popcorn og slush ice eller måske I finder på noget helt tredje, som får folk til at blive hængene ved jeres stand.

Aktivitet: 

hvor I viser eller lader deltagerne prøve noget af det, I laver i jeres forening. Det kan være, at I er en forening, der spiller musik og gerne vil spille lidt. En gymnastikforening, der vil vise vilde gymnastikspring og flotte serier, naturforening, der arrangerer stenmaling eller en fodboldklub, der gerne vil arrangere en minifodboldturnering.

Udstilling:

Hvor I låner en væg eller måske et helt rum til f.eks. at udstille jeres foreningsaktiviteter. Det kan være kunstnerforeningen, der udstiller sine værker, spejderne der fremviser spændende materialer, udstyr og billeder fra lejrer eller måske en museumsforening eller en lokalhistorisk forening, der gerne vil vise sine ting frem.  

Sceneaktivitet: 

hvor I indtager scenen med oplæg, optræden eller noget helt tredje. Det kan være, I vil fremvise billeder eller film fra jeres forening, at I vil facilitere en debat, afholde et oplæg, give et nummer på scenen, spille teater eller noget helt, helt andet. Scenen er jeres!

Workshop: 

hvor I kan engagere og komme i dialog med deltagerne. Måske er I rigtig dygtige til fundraising og har lyst til at give tips og tricks videre til andre. Måske har jeres foreninger et super spændende tilbud, men har svært ved at komme ud over rampen med det. Måske I gerne vil dele erfaringer med andre om, hvordan man rekrutterer frivillige. Eller måske I gerne vil have flere til at se det fede i at spille håndbold, gå til teater, eSport og så videre.

Skal din forening deltage?

Så kontakt os i Frivilligcenteret på:

51 68 86 22

eller skriv til os her:

Minder fra tidligere afholdte Frivilligfestival:


2022

Tak til vores sposorer fra 2022:


Lions Club Rebild

Arla Foods

Meny, Støvring

Super Brugsen, Støvring