Skip to main content

Nørklerne - Røde Kors Støvring


Om os

I Røde Kors Støvring kan du blive en del af et fantastisk kreativt fællesskab. Fællesskabet består af nørklere, som strikker og syr børnetøj til nødhjælp i verdenen. De støtter også hjemløse i Danmark med varmt strik eller tjener penge ved at strikke eller sy til kampagner. Nørklerne sysler med pinde og garn i fællesskabet – og kaffe bliver der også drukket en del af.


Aktiviteter

Nørklerne strikker og syr tøj, som gør en stor forskel for mennesker ude i verdenen og i Danmark. Der findes 40 faste modeller i alle sværhedsgrader, som nørklerne kan vælge imellem. Materialerne til tøjet, får de gennem donationer og genbrug.

Nørklerne mødes tirsdage i lige uger kl. 13-15.30. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge på det. Du kan også nørke videre derhjemme efter lyst.


Vil du være med?

Der er altid plads til flere nørklere i fællesskabet. Du får hyggeligt samvær med de andre, samtidig med at du gør en forskel for sårbare mennesker med dine strikke- og syprojekter.

Hvis du gerne vil høre mere om at blive nørkler i Røde Kors Støvring kan du kontakte Ellen  Nørgaard Christensen:

Tlf.: 50 91 97 23
E-mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktoplysninger
Ellen Nørgaard Christensen
Tlf.: 50 91 97 23
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktisk information

Kontingent medlemskab

  • Det er gratis at være frivillig i Røde Kors, men hvis man ønsker at være medlem af organisationen og have indflydelse på, hvem der sidder i bestyrelsen, skal man melde sig ind. Medlemskabet koster 200 kr. om året.
 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: