Skip to main content

Hyggehjørnet


Om os

Hyggehjørnet er et samlingssted for kvinder, som mødes hver torsdag fra kl. 9:30 til 11:30 i Seniorcaféen Skørping. Her kan du komme, som du er og blive taget varmt imod af de øvrige deltagere. Mange tager deres strikketøj eller hæklegrej med, men dette er bestemt ikke et krav. I Hyggehjørnet nærer vi omsorg for hinanden. Kulturen er, at vi ikke spørger personligt ind til hinanden, men ønsker, man at snakke om noget personligt, lytter vi selvfølgelig gerne. Vi har aldrig faste pladser, hvilket gør, at vi for hver gang kommer til at snakke med nogen forskellige.

Stemningen er livlig og hyggelig i vores lille kvindefællesskab. Der er plads til sjove bemærkninger og drillerier, men selvfølgelig altid med et smil på læben.

Vi byder glædeligt nye kvinder ind til at blive en del af vores Hyggehjørne.


Aktiviteter

Vi mødes hver torsdag fra kl. 9:30 til 11:30. Derudover afholdes der afslutningsfest og julefrokost, hvor der serveres god mad til en pris, alle kan være med på.


Vil du være med?

Der er plads til flere kvinder til vores hyggelige aktivitet, så ønsker du at være deltager i Hyggehjørnet eller blot høre mere om aktiviteten, så kontakt Jette Ulstrup. Du er også velkommen til at troppe op på dagen, så sørger vi for at tage pænt imod dig.

Kontaktoplysninger

Sverriggårdsvej 4
9520 Skørping

Jette Ulstrup
Tlf.: 22343445
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktisk information

Adgangsforhold:

  • Handicapparkering
  • Handicaptoilet
  • Rollator- og kørestolsvenlige lokaler
  • Parkering inden for 100 m

Kontingent og medlemskab:

  • 10 kr. for kaffe pr. gang

Særlige forhold:

  • Der er mulighed for følgeordning
 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: