Skip to main content

De Jurastuderendes Retshjælp


Om os

De Jurastuderendes Retshjælp i Aalborg tilbyder gratis juridisk rådgivning til privatpersoner inden for stort set alle sagsområder. Vi yder mundtlig juridisk rådgivning til enhver borger, uanset hvor i landet du bor, uanset nationalitet, og uanset økonomiske forhold.
Besvarelsen af dine spørgsmål vil altid blive godkendt af mindst en kandidatstuderende. Herved sikres det at vores besvarelser altid har et fagligt niveau. De Jurastuderendes Retshjælp er en organisation af jurastuderende ved Aalborg Universitet. Vores organisation bygger på frivilligt arbejde fra studerende med høj faglighed.


Aktiviteter

De Jurastuderendes Retshjælp yder mundtlig rådgivning til private både telefonisk, over mail og ved fysisk fremmøde. Hvis du ønsker personligt fremmøde og dialog med vores sagsbehandlere, er der mulighed for det i Aalborg og Hjørring.

I Aalborg er det om tirsdagen og torsdagen i tidsrummet 15.00-18.00, det finder sted ved Retten i Aalborg, Badehusvej 17, 9000 Aalborg.

I Hjørring er det den anden torsdag i måneden i tidsrummet 15.00- 18.00, Her kan du finde os hos Retten i Hjørring, Sct. Knuds Park, 9800 Hjørring.

De Jurastuderendes Retshjælp kan hjælpe med næsten alle sagsområder. Du kan tage et kig på vores hjemmeside, hvor der er nævnt eksempler på sagsområder.


Vil du være med?

Få juridisk rådgivning
Har du brug for mundtlig juridisk rådgivning, er du velkommen til at møde op i Retten i Aalborg eller Hjørring på de anviste tidspunkter. Dette er et gratis tilbud til enhver borger, uanset hvor i landet du bor, uanset nationalitet, og uanset økonomiske forhold.

Bliv Retshjælper
Har du lyst til at hjælpe andre mennesker med juridiske problemstillinger, er vi altid glade for at modtage ansøgninger fra studerende, der er interesseret i at yde en frivillig indsats. Du skal minimum læse jura på 4 semestre og kunne afsætte 4 timer om ugen. Vi tilbyder en række kurser i løbet af ansættelsen. Du bliver en del af et energisk og dygtigt team, der ligger stor vægt på det sociale sammenhold ud over arbejdet.

Kontaktoplysninger

Retten i Aalborg
Badehusvej 17
9000 Aalborg.

Retten i Hjørring
Sct. Knuds Park
9800 Hjørring.

Tlf.: 99 40 78 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktisk information

Adgangsforhold:

  • Handicapparkering
  • Handicaptoilet
  • Rollator- og kørestolsvenlige lokaler
  • Mulighed for deltagelse i kørestol
  • Rampe

Særlige forhold:

  • Der er ikke mulighed for at booke en tid på forhånd. De fremmødte vil blive rådgivet i den rækkefølge, hvor de er kommet.
 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: