Skip to main content

Alzheimerforeningen


Om os

Alzheimerforeningen er en medlemsorganisation, der har til formål at sikre bedre vilkår for mennesker med demens og deres pårørende. Vi rådgiver, informerer og støtter forskning i demenssygdomme.

Vi er en forening for alle med interesse for demens, og vores medlemskreds omfatter både mennesker med demens, deres pårørende og fagfolk på demensområdet.

Medlemmerne har den fælles holdning, at alle, der er berørt af demens, skal have mulighed for et godt og indholdsrigt liv.


Aktiviteter

Alzheimerforeningen har en lang række forskellige tilbud for mennesker med demens og deres pårørende. Både nationalt og lokalt. Vi tilbyder bl.a. rådgivning og juridisk hjælp til alle som har behov for information og vejledning. Vi har også pårørendegrupper, hvor du kan mødes med andre pårørende til demensramte, udveksle erfaringer, fortælle din historie eller få gode råd.

Herudover har vi mange forskellige aktiviteter i løbet af året, som f.eks. foredragsaftner, forskellige udflugter og sangeftermiddag i Musikkens Hus, Aalborg. Se mere i aktivitetskalenderen på vores hjemmeside:

https://www.alzheimer.dk/lokalt/region-nordjylland/lokalforeninger/nordjylland/aktiviteter/


Vil du være med?

Medlem:

Vi er en forening for alle med interesse i demens og tager gladelig imod nye medlemmer, som enten selv har demens, er pårørende til én med demens eller fagfolk med interesse for demensområdet.

Som medlem:

  • Modtager du Magasinet 'Livet med demens' 4 gange årligt samt Alzheimerforeningens nyhedsbreve.
  • Kan du møde andre i samme situation bl.a. gennem pårørendegrupper og demenscaféer i lokalforeningerne.
  • Kan du deltage i alle Alzheimerforeningens kurser og arrangementer.
  • Støtter du forskning.
  • Er du automatisk Demensven, og modtager gratis vores hjertepin og miniguide.

(Læs mere på www.demensven.dk).

Bliv medlem her: https://www.alzheimer.dk/stoet-os/bliv-medlem/

Frivillig:

Alzheimerforeningen har en lang række forskellige aktiviteter, og vi har løbende brug for nye frivillige.

Hver uge afholder vi landet over demenscafeer, pårørendegrupper, motionsaktiviteter og sørger for at skabe netværk og fællesskab gennem vores sociale aktiviteter. Og intet af det, kan afvikles uden frivillige!

Vil du gerne være med til at gøre en forskel for mennesker med demens og deres pårørende, så tilmeld dig her: https://www.alzheimer.dk/vaer-med/meld-dig-som-frivillig/

Kontaktoplysninger
Gunver Folmand
Tlf.: 20 45 83 28
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktisk information

Medlemsskab koster 420 kr./år

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: