Skip to main content

Aldrig Alene


Om os

Den unge generation har det rigtig svært. De bliver målt og vejet og sammenligner sig selv med urealistiske idealer på sociale medier, som gør, at de sætter kæmpe krav til sig selv. De kan være vidner til forældrenes skilsmisse, eller måske bliver de mobbet i skolen. Generelt er der bare mange udfordringer i livet som ung.

Aldrig Alene er et tilbud til unge i aldersgruppen 13-25 år, som har det svært, som oplever ensomhed og som generelt ikke trives. Det kan være unge, som har angst, oplever eller har oplevet skilsmisse eller som oplever, at presset fra hverdagen er hårdt.

Hos Aldrig Alene vil vi rigtig gerne støtte og hjælpe de unge, i det omfang vi kan, med respekt for alle relationer. Det gør vi gennem chats, som foregår anonymt, hvor den unge kan snakke med en erfaren voksen om det, der kan være svært at snakke om med forældre eller andre voksne, som er tæt på dem.


Aktiviteter

 Er du ung mellem 13-25 år kan du chatte med en erfaren voksen via hjemmesiden både på computer, tablet og mobil.


Vil du være med?

Hvis du gerne vil være frivillig og være med til at give unge muligheden for at snakke med erfaren voksne om noget, der tynger dem, så kan du sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktoplysninger

Lange-Müllers Gade 25, kl. th. 2100 København Ø

Tlf.: 42213152
Mail: ik@aldrigalenedk

Praktisk information

Akutchatten er lukket mellem kl. 23-07

Det er gratis, at bruge Aldrig Alenes chat.

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: