Skip to main content

Ådalens Venneforening


Om os

I Ådalens Venneforening arbejder vi for at give demente beboere fra Ådalscentret nogle gode stunder. Vi gør os umage, for at lære beboerne at kende, samt give dem et par hyggelige timer. Dette gør vi med et fokus på nærvær og øjenkontakt. Vi arbejder ud fra de demente beboeres præmisser og håber på den måde at fremkalde ’stjernestunder’, hvor beboeren husker ting fra sin fortid, eller bliver bevidste om nutiden. 

Vi byder glædeligt nye medlemmer og frivillige velkommen.


Aktiviteter

Hver fredag fra kl. 10:00 til 11:30, går vi en tur med de demente beboerne fra Ådalscentret. Nogle gange tager vi beboerne med hen, for at få en is. Vi arrangerer også minibus-ture, hvor vi besøger steder på beboernes opfordring. Det kan f.eks. være steder, som har tilknytning til deres barndom. Vi bliver også en gang imellem budt indenfor til hyggestunder i de lokale forretninger i byen. 

Derudover er det altid en fornøjelse for beboerne at besøge Ådalscentrets glasfiber ko og kalv, som står ude på græsplænen. 

Hvis vejret er trist og gråt udenfor, arrangerer vi gerne fællessang for beboerne på plejehjemmet. 


Vil du være med?

Ønsker du at støtte vores arbejde, så tager vi glædeligt imod dit medlemskab, som koster 50 kr. om året. 

Ønsker du at gøre en forskel for de demente beboere fra Ådalscentret, så hører vi gerne fra dig. Vi kan altid bruge en ekstra hånd, til hjælp med de forskellige aktiviteter. Kontakt Herluf Schlepegrell for at komme til en personlig samtale om det frivillige arbejde, eller blot høre mere om foreningen. 

Tlf. 22 46 49 07

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktoplysninger

Kronhjorten 1
9530 Støvring 

Herluf Schlepegrell
Tlf.: 22 46 49 07
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktisk information

Kontingent og medlemskab 

  • 50 kr. årligt
 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: