Skip to main content

Lions Rebild


Om os

Lions Club Rebild er en velgørende organisation, der yder støtte til humanitære og velgørende formål, fortrinsvis i Rebild kommune. En vigtig del af klubben er også det sociale samvær klubbens medlemmer i mellem.

Medlemmer af Lions vil opleve klublivet som et samvær, hvor det er sjovt og udbytterigt at mødes. Nogle møder holdes som en foredragsaften, et virksomhedsbesøg eller besøg hos en offentlig institution m.v. Den anden del af klublivet er aktiviteter, der skal skaffe klubben midler til hjælpeprojekter. Disse aktiviteter kan spænde meget vidt. Ofte er det deltagelse i byens festligheder med boder og lignende, som medlemmerne bemander.

De midler vi indsamler bruger vi til at støtte velgørende og humanitære indsatser i Rebild Kommune. Vi har f.eks. støttet: Ældresagen, Alzheimerforeningen og Demensvennerne til at afholde Søndagscafe, Rødderne i Hellum til at afholde arrangementer, Frivilligcenter Rebild til at afholde Frivillig Festival 2022 og Julehjælp til familier i Rebild Kommune og meget mere. Hvis du eller din forening er interesseret i at søge støtte fra Lions Club, kan du læse mere om, hvordan du bærer dig ad her:

https://rebild.lions.dk/retningslinjer_for_stoette


Aktiviteter

Vi mødes den første onsdag hver måned kl. 18.30 til medlemsmøde. Her er der ofte gæsteindlæg foreninger, som kommer og fortæller os om, hvad der rør sig hos dem. Vi har f.eks. haft besøg af DDS Spejderne, Skyggebørn og Menateket.

Udover vores månedlige medlemsmøder deltager vi i og afholder mange forskellige aktiviteter. F.eks. afholder vi herrefrokoster, hvor alle er velkomne. Overskuddet fra herrefrokosterne går til velgørende indsatser i Rebild Kommune. Vi sælger også lodsedler, aktivitetskaffe, blomsterfrø, kryddersalte og sennep, valnødde- og aroniasnaps. Overskuddet går ubeskåret til vores velgørende indsatser.


Vil du være med?

Vi har brug for dig og flere frivillige! Har du lyst til at yde et stykke frivilligt arbejde og værdsætter du godt socialt samvær, så er Lions lige noget for dig. Hvis du er interesseret i at være med, kan du enten deltage i et projekt eller i et medlemsmøde et par gange. Herved får du et indblik i, hvad vi laver, inden du beslutter om du vil melde dig ind.

Kontaktoplysninger

Rold Storkro

Vælderskoven 13

9520 Skørping

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktisk information

800 kr. pr. halvår

Mulighed for uforpligtende besøg for interesserede.

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: