Skip to main content

Netværk

Frivilligcenter Rebild arbejder på at gøre det nemmere for de frivillige foreninger og grupper at samarbejde med hinanden, kommunen og det lokale erhvervsliv.

Netværksgrupper

I frivilligcenteret har vi et godt indblik i de mange frivillige foreninger i kommunen. Vi kan rådgive omkring meget, men I har også hver især en masse viden, som andre kan have gavn af, så vi slipper for at skulle opfinde den dybe tallerken hver især .

Vi etablerer og faciliterer derfor netværksgrupper for frivillige foreninger, hvor I får mulighed for at drøfte jeres erfaringer, udfordringer og gode ideer med andre ligesom jer.

 

Netværksarrangementer

Vi afholder forskellige arrangementer i løbet af året, hvor I har mulighed for at netværke med andre frivilliggrupper og -foreninger og andre potentielle samarbejdspartnere. Samtidig får I herigennem også mulighed for at synliggøre og brande jeres frivillige arbejde.

Vi afholder ’Frivillig Fredag’ som et årligt tilbagevendende arrangement. Men derudover har vi også planer om at afholde arrangementer så som ’Frivillig Marked’, Frivilligbørs’ og ’En dag for en sag’

Hvis I er interesserede i at høre mere, så kontakt os endelig.