Skip to main content

Kommunikation


God kommunikation er afgørende for enhver forening, da det er nøglen til at opbygge stærke relationer, opnå succes og nå jeres mål. Kommunikation kan omfatte alt fra medlemskommunikation til markedsføring og fundraising. Nedenfor tilbyder vi en række værktøjer, artikler og vejledninger, der kan hjælpe din forening med at forbedre kommunikationen og nå ud til jeres målgruppe på en mere effektiv måde. Uanset om du har brug for praktiske tips til at forbedre jeres medlemskommunikation, eller strategier til at øge synligheden af jeres forening, så har vi alt det, du har brug for på ét sted.

   Adobe Express Premium

gratis adgang til Adobe Express Premium og lav nemt flot grafisk materiale, som f.eks. invitationer, plakater og foldere.

Kontakt Frivilligcenter Rebild, hvis din forening er intereseret i op til 10 gratis licenser.


Artikler:

Tips til at kommunikere effektivt i foreninger - I artiklen får du tips til effektiv kommunikation i foreninger, herunder at tydeliggøre formål og mål, opfordre til åben dialog og inddragelse af medlemmer, anerkende og lytte til feedback samt anvende forskellige medier med god tone.


På DGI's hjemmeside kan du læse meget mere om kommunikation. Se mere under deres 8 kategorier af værktøjer:

Artikler:

Sæt fokus på foreningens kommunikation og markedsføring - Er din forening god til at kommunikere, skaffe mange frivillige og få nye medlemmer? Få hjælp fra DGI Midt- og Vestsjælland til at blive skarpe på, hvordan I opnår mest mulig synlighed gennem jeres kommunikation.


Artikler:

Kommunikationshjælp til dig og din forening - Kommunikation er ikke så nemt som man skulle tro. Mange foreninger har de samme udfordringer, derfor har vi samlet en række informationer, der kan bruges af alle foreninger uanset idræt.


Gratis E-bog:

Ingerfair har udgivet en gratis e-bog om, hvordan I som forening kommunikerer effektivt. Hent bogen ved at klikke til højre: