FlereMed

Hvad er Projekt FlereMed?

Projektet er et samarbejde mellem Rebild Kommune, Røde Kors og Frivilligcenter Rebild. Projektet har kort fortalt til formål at få flere mennesker i spil enten som frivillige eller som deltagere i vores lokale fællesskaber – til gavn for den enkelte og til gavn for foreningslivet.

Målgruppen for projektet er:

Voksne og ældre som savner mening eller nærvær, og som vil kunne få glæde af at blive en del af de frivillige foreninger eller lokale fællesskaber.

Når vi ikke vælger at fokusere på enkelte grupperinger men derimod sætte en bred målgruppe, skyldes det, at vi oplever behovet for at deltage i et fælleskab eller for at kunne bidrage som frivillig - og de mange positive effekter heraf - findes på tværs af hele målgruppen.

Vi tror på, at et samarbejde mellem dem, som har kontakten til målgruppen og de foreninger, der har brug for flere frivillige og/eller deltagere, kan skabe noget betydningsfuldt både direkte for de nye frivillige og indirekte for lokalområdet. Vi er dog også af den opfattelse, at vi har brug for at involvere brobyggende aktører, så vi er et samarbejdende lokalområde med et fælles ønske om at styrke fællesskaber for alle!

Vi ønsker altså en indsats, hvor vi på tværs af foreninger og kommunen arbejder målrettet på at spotte potentielle frivillige og/ellere deltagere i målgruppen, samtidig med at vi gør foreningerne kapable til at kunne inkludere, rumme og fastholde medlemmer, som står uden for arbejdsfællesskabet som frivillige i foreningslivet i Rebild Kommune.

Der er så meget at vinde ved en fælles indsats, som kan løfte flere mennesker i puljens målgruppe til at deltage i en eller flere af Rebild kommunes mange fællesskaber - eller endda at blive frivillige bidragsydere i foreningslivet!

Hvem henvender projektet sig til?

Projektet henvender sig både til borgere som er i målgruppen (se ovenfor) og fællesskaber eller foreninger som er interesserede i flere deltagere eller frivillige.

Borgere i mål gruppen:

Voksne og ældre som savner mening eller nærvær, og som vil kunne få glæde af at blive en del af de frivillige foreninger eller lokale fællesskaber kan få hjælp til at finde den helt rigtige forening eller det helt rigtige fællesskab at blive en del af.

Fællesskaber og foreninger:

Fællesskaber og foreninger tilbydes både hjælp med at finde nye deltagere og/eller frivillige samt hjælpe til godt værtsskab og fastholdelses af disse nye medlemmer.


Ønsker du eller din forening at deltage i FlereMed?

Er du i målgruppen eller har din forening brug for flere deltagere eller frivillige, eller har du måske en god idé til en forenning som har?

Så kontakt Projektlederen for FlereMed:

Frederik Bovbjerg

51 54 20 63

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Rebild

Østre Alle 6, Lokale 70
9530 Støvring

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

tlf: 51 68 86 22

Ring og lav en aftale eller kom forbi i kontorets åbningstid: 
  • Tirsdag: kl. 10 - 12

  • Onsdag: kl. 10 - 12
  • Torsdag: kl. 15 - 17
 Telefontid:
  • Mandag: kl. 9 - 14

  • Tirsdag: kl. 9 - 14

  • Onsdag: kl. 9 - 14
  • Torsdag: kl. 13 - 17