Skip to main content

Folkekirkens Nødhjælp Skørping


Om os

I Skørping ligger en af Folkekirkens Nødhjælps mange genbrugsbutikker. Her finder du et godt udvalg af lidt til garderoben og hjemmet. Der kommer hele tiden nye vare til, så derfor er butikken altid et besøg værd. Ved at handle i en Folkekirkens Nødhjælp genbrugsbutik er du samtidig med til, at støtte verden fattigste i deres kamp for et værdigt liv. Derudover giver Folkekirkens nødhjælp akut hjælp til katastroferamte områder. Du er derfor med til at gøre en forskel, når du vælger at handle og donere ting i Folkekirkens Nødhjælp genbrugsbutik.

Når du træder ind i genbrugsbutikken, bliver du mødt af en butik der står knivskarpt. Alt står eller hænger pænt, hvilket gør det indbydende at kigge på. Derudover bliver du mødt af et skønt frivilligt personale, der altid står klar til at hjælpe og hyggesnakke.

Folkekirkens Nødhjælp i Skørping kunne godt bruge flere frivillige hænder. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os.


Aktiviteter

Som frivillig i genbrugsbutikken Folkekirkens Nødhjælp i Skørping, er der mulighed for forskellige arbejdsopgaver. Dette kunne eksempelvis være sortering af tøj, strygning, kassemedarbejder, vaske op, fejning osv.

Udover arbejdsopgaver holdes der to gange om året møder i genbrugsbutikken, hvor der snakkes om forslag til butikken. Her vil der selvfølgelig også være plads til, at pleje det fællesskab vi forvejen har.


Vil du være med?

Som frivillig i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Skørping, bidrager du til at skaffe penge til nogen af verden mest fattigste mennesker. Du kan med din tid til frivilligt arbejde, derfor gøre en kæmpe forskel.

Dine arbejdsopgaver vil typisk starte med at være sortering af vare. Men alt er åben for, at du kan lave de arbejdsopgaver du har lyst til. Du vil blive lært op af en fast medarbejder, som vil sørge for, at du kommer til at finde dig godt til rette. En typisk arbejdsdag vil være cirka 3 timer og det kan fint aftales, hvornår på dagen det skal være. Vores personale er rigtig gode til at hjælpe hinanden med at bytte og tage vagter, hvis dette skulle blive nødvendigt for dig.

Ved at arbejde frivilligt ved os, bliver du en del af et hyggeligt fællesskab. Her føles det aldrig som en pligt at komme på arbejde. På en arbejdsdag i genbrugsbutikken vil du opleve godt samarbejde, fællesskab, god snak og selvfølgelig lidt tant og fjas. Noget af det bedste er, at vi er gode til, at nære omsorg for hinanden. Dine ideer og kompetencer vil altid blive taget godt imod. Alle kan blive en del af personalet, så kontakt os gerne, så vi kan få en god snak over en kop kaffe.

Lyder dette spædende for dig, så ring til Birgit. Du kan også sende en SMS og så vil Birgit hurtigst muligt kontakte dig.

Tlf. 51 92 72 80

Kontaktoplysninger

Jyllandsgade 10
9520 Skørping

Birgit Kristensen
Tlf.: 51 92 72 80
Tlf.: Butik: 25 32 35 80

Praktisk information

Det er gratis at være frivillig i Folkekirkens Nødhjælp. 

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: